allerlei 2011

6 november 2011, vandaag zijn Pieter met Merano Scott en Wim met Lucca naar Oldenzaal geweest voor een Workingtest. Deze hebben ze met goed gevolg afgelegd, Wim met Lucca behaalde een certificaat met 67 punten en Pieter met Scott behaalde ook een certificaat met maar liefs 85 punten en behaalde daarmee een mooie vierde plaats, heren van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

25 september 2011, Map-Oldenzaal met Scott, Balou en Ravke. Voor de leuk moeder en dochter ingeschreven voor een mapwedstrijd  in Oldenzaal, Scott van Pieter deed ook mee. Ravke werd bij de eerste proef helemaal gestrest toen ik met Balou als eerste aan de beurt was en dat resulteerde in een diskwalificatie want ze beet te hard in de duif zodat daar een gat in zat, dus voor Ravke einde wedstrijd. Pieter met Scott ging heel goed tot het te moeilijk werd en uit de hand raakte, en geloof me het was zeer moeilijk. Scott miste twee aporten maar liet de rest van de dag schitterend werk zien. Balou met haar acht jaar had er nog zin in, ze was heel alert maar wel rustig. Twee proeven waren met de hakken over de sloot maar hier moest wel gedirigeerd worden, de andere proeven gingen heel goed. Er waren tien B-diploma's en Balou had de negende plaats, niet gek voor een hond die al vier jaar geen wedstrijd meer heeft gelopen.

16 september 2011, met Ravke naar de Map- wedstrijd in Wijchen, helaas heeft Ravke twee van de twaalf  aporten niet binnen gebracht dus ook geen diploma, helaas, verder heeft ze prima gewerkt. Pieter met Scot heeft de zesde plaats gehaald en Ruud met Manny heeft zelfs de eerste plaats gehaald met maar liefs 562 punten van de 600 te behalen punten. Ruud van harte gefeliciteerd wat een prestatie, geweldig.

11 september 2011, Vandaag zijn de broertjes en zusjes van Ravke twee jaar geworden, allen gefeliciteerd. Met Ravke ben ik vandaag naar Afferden-Deest geweest voor haar vierde B-diploma wat ook gelukt is met 66 punten, het meeste tot nog toe, het baasje was trots. Wilbert met Mel had een C-diploma, Wim met Classic Hunters Lucca had een B-diploma met 71 punten en als klap op de vuurpijl Helga met Manny, een Springer spaniel uit onze school, had de eerste prijs  met een B-diploma met maar liefs 78 punten, mensen allemaal gefeliciteerd met dit mooie resultaat. Een mooier verjaardagscadeau had Ravke niet kunnen krijgen. Ravke haar half zusje,Hilly, ook een dochter van Cassio van Anita de Moor, werd tweede met 76 punten.

2 en 3 september 2011, dit weekeinde twee dagen KNJV- wedstrijden en wel in Oploo als in Buggenum met Ravke. In Oploo ging het al goed al verspeelde ze weer punten met de afwerking, ze behaalde een B-diploma met 62 punten. Katja , uit onze trainingsgroep, behaalde met haar Heidewachtel, Aiko, een mooie tweede plaats met 76 punten. De dag erna in Buggenum ging het weer ietsjes beter en haalde Ravke weer een B-diploma met 64 punten, het kan nog steeds beter al is een 8 gemiddeld niet slecht. Ook Wilbert van Rijt met zijn Heidewachtel Mel haalde een B-diploma met 64 punten. Wim Zeegers met Classic Hunters Lucca haalde zijn eerste B-diploma met maar liefs 74 punten wat goed was voor de derde plaats. Mensen van harte gefeliciteerd en ga zo door.

13 augustus 2011, vandaag KNJV- wedstrijd in Bergijck met Ravke, eerst door de keuring komen want ze begint loops te worden, door twee dierenartsen gekeurd en ze mocht meedoen. Omdat ze loops wordt was het felle er wel van af en ze maakte op sommige proeven er ook een zooitje van maar ondanks dat heeft ze toch een B- diploma gehaald.

24 juli 2011, trainingsweek Kaprun. Deze week hebben we weer een trainingsweek in het gezellige Kaprun bij Hilbert en Alice in Haus Tirol, we zijn weer helemaal verwend in dit heerlijke pension. Het weer was beter dan vorig jaar en we hebben dus ook weer heerlijk kunnen trainen en wandelen. De afsluitende spellenmiddag was een geweldig feest. Het was weer prachtig en wij van de Classic Hunters kennel willen dan ook iedereen die hieraan heeft deelgenomen bedanken voor de geweldige week.

      

29 mei 2011, clubmatch in Almere, Ravke stond ingeschreven in de jonge hondenklasse waar ik hoopte op een uitmuntend maar helaas haalde ze een zeer goed. Daarna mocht ik Millerheights Cassio, de vader van Ravke showen, en dat wilde ik wel, het is zo'n lieve hond. Hij was in de kampioensklasse ingeschreven en werd daar eerste, toen verder voor beste reu, ook daar werd hij eerste, toen verder om Clubmatch winnaar te worden, er werd door de keurmeesters veel gediscussieerd maar uiteindelijk werd Cassio de grote winnaar. Het was een genot om met de vader van Ravke de ereronde te maken en alle felicitaties in ontvangst te mogen nemen . Anne-Marie alsnog van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.

14 mei 2011, vandaag was de fokdag van het derde nest van Balou in Zaltbommel. Pap Cassio en moeder Balou met acht nakomelingen waren aanwezig. Eerst moesten we naar de jacht hal waar eerst gekeken werd naar het sociale gedrag van de hondjes, en dat was allemaal prima. Daarna volgde het apporteren en de sleep, ook hier ging het goed op een enkeling die het apport niet wilde afgeven, Ravke was de enigste die ook de eend van de sleep binnen bracht. Daarna was het keuren aan de beurt, eerst Balou dan Cassio en daarna de jonge honden, ook dit ging naar behoren al had er hier en daar wat meer geoefend mogen worden. De beoordeling was dik in orde, de meesten kregen een uitmuntend en een goede beoordeling voor het gehele nest van de keurmeester. Toen was het de beurt aan de frikandellen race, het is de bedoeling als er een frikandel gegooid wordt dat deze in zijn geheel terug komt naar de baas, dit was nog al een probleem want alleen Ravke bracht hem helemaal terug. Mensen we hopen dat het een leerzame dag was en bedanken jullie voor de aanwezigheid, wij vonden het een geslaagde dag.

19 maart 2011, vandaag heeft Classic Hunters Monte Luppia( Kayla) in Leiden een tweede plaats Uitmuntend gehaald in de tussen klasse, nou Marjolein dit is een prima prestatie en het keurverslag is ook zeer goed, een teken dat ze goed in mekaar steekt. Marjolein van harte gefeliciteerd van de Classic Hunters kennel.