allerlei 2013

8 februari 2013,                                                                                                                                                                                                            Vandaag is Ravke gedekt, de dekking ging volgens het boekje.

De dagen erna is ze nog twee keer gedekt en ook deze dekkingen gingen prima. Als alles goed gaat worden er rond 10 april pups verwacht.

14 maart,                                                                                                                                                                                                                          Het is fout gegaan met de zwangerschap. Ravke heeft een miskraam gehad.

20 april,                                                                                                                                                                                                                             We zijn met Balou en Ravke naar een show in Goes geweest. Hier behaalde Balou de titel Beste Veteraan en Ravke beste van het ras en derde in rasgroep, acht in de erering.

20mei                                                                                                                                                                                                                                     Met Balou naar de show in Leiden geweest waar ze de eerste plaats heeft gehaald in de Veterane Klasse en dus haar eerste punt voor het Nederlands Kampioenschap.

                                                                                                                                                                                                                                             7 juli                                                                                                                                                                                                                                 Met Balou neer de show in Echt geweest waar ze tweede werd.

20 september                                                                                                                                                                                                                      Met Ravke naar Wijchen geweest voor de Map. En deze heeft ze gehaald met 455 punten, niet zo'n dikke maar wel een Map en ook haar eerste.                                                

28 september                                                                                                                                                                                                                     Naar de show in Maasstricht, Ravke eerste plaats in de open-klasse en een Reserve CACIB. Balou was Beste Veteraan en heeft nu drie punten en is nu Nederlands Veteranen Kampioen.

21 december                                                                                                                                                                                                                    Naar de show in Wijchen, daar behaalt Ravke de titel beste teef van de show